Stand van zaken, week 14;

Zoals reeds eerder op deze site en onze social media vermeld, zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met inventariseren. Uiteraard is ook het chassis en opbouw van onze 6-137 uitgebreid geinspecteerd.

Hieruit blijkt dat we, op een paar kleine puntjes na, het chassis en opbouw gereed hebben. Zo moet de linkervoorwiel wielkast – en dan met name en binnen spatbord – afgemaakt / gelast worden, de flexibele slang voor de ventilatie moet geplaatst worden, en klein laswerk aan het dak. Hierna kan het dak, en het bovenste deel van de opbouw gereed gemaakt worden om geverfd te worden, schuren en plamuren. Onderzijde van het chassis moet op een paar puntjes geconserveerd worden door middel van speciale verf. Allemaal werkzaamheden die we, Corona proof, met kleine groepjes vrijwilligers in de komende tijd kunnen uitvoeren. Ondanks deze rare tijden eindelijk goed nieuws!