Zoekt en gij zult vinden…

Onze beide “Bolramers” beschikken helaas niet meer over een gelding Nederlands kenteken en de bij behorende papieren. De 6-132 is officieel geëxporteerd en de 6-137 officieel gesloopt. Nu zijn er procedures om deze originele kentekens weer terug te verkrijgen echter zijn daarvoor de chassisnummers nodig, en net deze chassisnummers konden we niet vinden..

Er zat niet anders op dan te gaan schuren. Hulpvraag bij het NZH vervoermuseum en het Haags Bus Museum bracht ons in de goede richting. Aan de 6-137 is door diverse partijen aan het chassis gewerkt en dus ook behandeld. 5 verflagen om precies te zijn. Nadat we het nog steeds niet konden vinden, werd onze Poolse Doornroosje ( LTM 6-132 ) van stal gehaald en op haar chassis gezocht. Toen we het chassisnummer bij deze bus wel terug vonden werd op exact de zelfde plek gezocht bij de 6-137. Vele uren hebben er ingezeten maar uiteindelijk gaf de 6-137 haar chassisnummer prijs! Nu kan de procedure bij het RDW worden gestart om het originele kenteken weer terug te krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.