Steun ons

De Stichting Limburgse Tramweg Maatschappij is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Onze restauratie projecten worden gefinancierd middels donaties, sponsoring, subsidies en inkomsten uit toeristische exploitatie.

Door de COVID-19 pandemie zijn een groot deel van onze inkomsten over de jaren 2020 en 2021weggevallen, hierdoor zijn wij aangewezen op donaties en giften. U kunt als donateur / sponsor een bijdrage leveren aan de instandhouding van ons regionaal, cultureel en technisch erfgoed!

De Stichting Limburgse Tramweg Maatschappij is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), geregistreerd met RSIN nummer 856491147. Op basis daarvan zijn schenkingen en donaties aan de stichting LTM, ook via GoFundMe, onder voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting en erf / schenkbelasting. De voorwaardes hiervan kunt u lezen op de website van de Belastingdienst via deze link.

Echter kunt u ook helpen met het schenken van gereedschap en materialen. Heeft u nog gereedschap en materialen waar u niks meer mee doet? Neem dan contact met ons op, wij kunnen alles gebruiken.

Wilt u meehelpen aan onze crowdfunding acties? U kunt ons steunen via GoFundMe. Let op; GoFundMe rekent commissie over het gedoneerde bedrag.